Onze Ultimate Series, verfijnd, uniek en elegant. De ultieme wijze om uw bedrijf of product te presenteren.

Gemaakt van gebogen aluminium, met vloeiende lijnen, is onze Ultimate Series een unieke verschijning die gegarandeerd een goede indruk maakt. De profielen kunnen naar wens worden geanodiseerd of worden gepoedercoat in de RAL kleur van uw keuze. Diverse structuren staan tot uw beschikking voor nog meer uitstraling. Wilt u bijpassende panelen met uw logo? Of liever een fraaie houten afwerking voor extra luxe? Het is allemaal mogelijk. Ongeacht hoe u uw Ultimate Series graag zou willen hebben, wij zorgen ervoor dat u altijd een exclusief en uniek product in handen krijgt.

Zoals bij al onze producten kan ook onze Ultimate Series geheel naar uw wensen worden geproduceerd. Lengte en breedte zijn volledig op maat te maken en er zijn verschillende dieptes beschikbaar. De opties voor sloten, scharnieren en andere details zijn talrijk. Op deze wijze zorgen wij ervoor dat uw presentatiekoffer net zo uniek is als uw product.

Uw bedrijfslogo kan worden gedrukt of worden gegraveerd en natuurlijk kunnen wij uw Ultimate Series koffer voorzien van een passend interieur.

Meer weten over wat Sales & Support Cases voor u kan betekenen? Stuur ons dan een e mail met uw contactgegevens en wij nemen per ommegaande contact met u op. U mag ons natuurlijk ook bellen op 020 – 675 75 83.